Активісти «Народного контролю» стверджують, що не ініціювали створення ГО голів правлінь ОСББ

16 Березня 2016, 17:43
1703 Джерело: infomist.ck.ua

Активісти політичної сили «Народний контроль» стверджують, що створення Громадської організації голів правлінь (голів) ОСББ не є винятково їхньою ініціативою.

Нагадаємо, у вівторок, 15 березня, Волинська обласна організація партії «Народний контроль» поширила у Facebook повідомлення. У ньому йшлося: до партії звернулася «ініціативна група із числа голів ОСББ Луцька з проханням поширити інформацію».  У складі ініціативної групи – активіст «Народного контролю» Валерій Корпач.

Ініціативна група хоче створити Громадське об’єднання голів правлінь (голів) ОСББ – інформує партія. Мета такого об’єднання: відстоювати інтереси мешканців багатоквартирних будинків від диктату постачальників енергоресурсів; сприяти поширенню процесу створення ОСББ і надання ініціативним групам будинків методичної та консультативної допомоги; брати участь в організації сприятливих та рівних умов для створення та розвитку всіх ОСББ, особливо у будинках, технічний стан яких потребує кардинального та цільового сприяння органів місцевого самоврядування та влади.

Також у зверненні, яке поширив «Народний контроль», порушили питання перед міською владою про представлення інтересів ОСББ у складі виконкому міськради.

Таку ініціативу лідер політичної сили Петро Данильчук прокоментував так:

«Є ініціатива від нашої організації, ми будемо далі зустрічатися і дивитися. Підписалося семеро представників голів ОСББ про необхідність формування такого об’єднання. На сьогоднішній день всі ОСББ не об’єднані в єдину організацію. Частина представлена, але більшість поза бортом прийняття рішень в частині фінансування ОСББ в нашому місті».

Наразі Громадський рух вирішив уточнити деякі моменти та оприлюднив роз’яснення.

«Звернення ініціативної групи з числа голів ОСББ готувалось самими членами ініціативної групи, серед яких є Валерій Корпач, активіст Громадського руху «Народний контроль». Однак це звернення не є ініціативою нашого об’єднання, ініціатива належить головам окремих ОСББ нашого міста».

Також у заяві йдеться, що громадський рух «Народний контроль» не має наміру втручатися у сам процес, а питання про те, хто саме має представляти інтереси ОСББ у складі виконавчого комітету Луцької міської ради чи в інших дорадчих органах, повинні вирішувати лише представники ОСББ.

Коментарі
16 Березня 2016, 22:23
рейдери дають задній. мусора обосра-сь.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром