Депутат назвав роботу комісії популізмом

16 Березня 2016, 16:29
1744

Депутат Євген Ткачук міської ради стверджує, що замість вирішення конкретних питань, комісія з вивчення проблем КП ЛПЕ розбирає кляузи працівників.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» у середу, 16 березня.

Депутат Євген Ткачук зазначив, що його не повністю задовольняє робота тимчасової комісії. На його думку, вона даремно витрачає час, коли розбирається з різноманітними скаргами людей на ЛПЕ.

«На жаль, комісія яка має вивести підприємство з кризи розбирає якісь незрозумілі доноси і кляузи людей, які навіть не працюють на підприємстві. Замість того, щоб вирішувати проблеми комісія займається популізмом. Хоті би, щоб ви звернули увагу на реальні речі», – зазначив депутат.

Він також нагадав, що працівник Андрій Черчик, скаргу якого розглядала комісія, був судимий. Окрім того, депутата обурило те, що закрили кримінальне провадження щодо крадіжки, яку здійснив Черчик.

Нагадаємо, що водій тролейбуса Черчик приніс на сесію міської ради запчастини до тролейбусів, аби показати їх якість депутатам. Євген Ткачук вважає, що чоловік не мав права виносити їх за межі підприємства.

– Ви як голова комісії мали б дати запит, про те, чому закрили кримінальну справу, – звернувся Євген Ткачук до Ігоря Поліщука.
– Я тільки за те, щоб її закрили. Тому, що працівники під свою відповідальність взяли ту іржаву запчастину для того, щоб показати на сесії депутатам. Він повернув їх на підприємство, – відповів Поліщук
– Сьогодні повернув, а завтра ні…
– Репресіями займатися я не буду. Як депутат ви можете подати звернення, можете прийти на особистий прийом до начальника управління і з’ясувати всі дані.

Окрім того, голова комісії зазначив, що комісія візьме до уваги пропозиції Євгена Ткачука. Проте перевірку документів підприємства він популізмом не вважає.

Коментарі
17 Березня 2016, 10:39
Повністю згідний з паном Ткачуком щодо його оцінки роботи комісії. Однак чи сам Ткачук помилився, чи той, хто пудлікував дану статтю, але виніс з території ЛПЕ деталі і потім лемонстрував їх на сесії міськради не Черчик А. а водій трорлейбуса Кобиш А. А.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром