У педколеджі змагаються волейболістки

16 Березня 2016, 16:11
2656 Джерело: lutskrada.gov.ua

На базі Луцького педагогічного колежду відбувається 25-й Всеукраїнський волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів- 2016».

Змагатимуться волейболістки з 15 до 19 березня, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Участь у турнірі беруть жіночі команди вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Цьогоріч на змагання приїхали близько 80 учасників у складі восьми команд з Івано-Франківщини, Львівщини, Вінничини, Житомирщини, Буковини та Волині.

Сьогодні, 16 березня,  відбулося урочисте відкриття змагань. Привітати гостей прийшли заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, міський голова Микола Романюк та його заступник Андрій Киця, голова комітету із фізичної культури та спорту міськради Юрій Волинець та інші.

Директор педагогічного коледжу Петро Бойчук зауважив, що щороку у стінах закладу раді приймати юних волейболісток. Він подякував усім, хто протягом 25 років робив усе, щоб цей турнір відбувався на належному рівні.

Під час урочистостей виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували загиблих учасників АТО. Також для гостей підготували кілька художніх номерів.


















 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром