У ЛПЕ виділили півтора мільйона гривень на «інші витрати»

16 Березня 2016, 15:51
1953

Керівництво Луцького підприємства електротранспорту не надало комісії детального бюджету.

Про це стало відомо на засіданні тимчасової комісії з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» у середу, 16 березня.

На попередньому засіданні комісії депутати просили, аби їм надали детальний бюджет ЛПЕ за 2015 рік, аби вони могли ознайомитися з усіма витратами та доходами підприємства. На чергове засідання керівництво ЛПЕ принесло план бюджету, проте він не задовольнив депутатів.

Член комісії депутат Костянтин Петрочук обурився, тим, що в документі не вказано, на що конкретно витрачали вказані суми.

«Там де більші цифри, аніж заробітна плата, пише «інші витрати». Які це інші витрати? От 1 мільйон 467 тисяч також інші витрати. Що це за півтора мільйона?» – поцікавився депутат.

Голова комісії Ігор Поліщук нагадав, що головний бухгалтер Лариса Каткова обіцяла надати детальний план по закінченню звітного періоду.

«Нам цікаво подивитися детальний бюджет. Ми дуже мало можемо зрозуміти з цього документа», – зазначив депутат.

Проте бухгалтер запевнила, що приховувати підприємству нічого, але саме у такій формі вони оформляють бюджет ЛПЕ.

На засіданні вирішили, що кожен з членів комісії надасть пропозиції, які саме витрати потрібно розписати детально. Голова комісії об’єднає їх і подасть листом на підприємство електротранспорту.

Нагадаємо, що члени комісії хочуть також дослідити договори між ЛПЕ та перевізниками маршрутних таксі.

 

Коментарі
16 Березня 2016, 18:42
і директора молокососа в придачу..скільки ще корупціонерів сидітимуть на потоках..женіть всіх...договори таємні витрати секретні...охорона взагалі дорожча ніж у Палиці чи коломойського...)))Наведіть порядок...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром