Волі-Теремнівська: вимагають зупинити два небезпечні будівництва

16 Березня 2016, 15:34
3552 Джерело: facebook.com

На вулиці Теремнівській, 65а та проспекті Волі, 44а ведуть незаконні будівництва, які вимагає призупинити керівник «Народного контролю» Волині, депутат міськради Павло Данильчук.

Таке вернення депутат надіслав міському голові, йдеться на сторінці ГО «Народний контроль» у Facebook.

«На сьогодні у різних мікрорайонах міста Луцька проводяться будівельні роботи зі зведення житлових будинків, попри те, що забудовники не мають відповідних дозвільних документів. Крім цього, ці будівельні роботи створюють загрозу аварійності сусіднім будинкам», – наголосив депутат у зверненні.

За словами Павла Данильчука, лучани, що живуть поряд із будівельними майданчиками на вулиці Теремнівській 65а та проспекті Волі, 44а неодноразово зверталися у різні контролюючі органи з вимогами зупинити ці незаконні роботи, однак і досі жодної реакції від чиновників не було.

Тож Павло Данильчук вимагає, щоб міський голова видав розпорядження про зупинення будівельних робіт, винести ці питання на чергове засідання виконавчого комітету ради, зобов’язати забудовників усунути руйнування дорожнього покриття, тротуарів, сусідніх будівель та доручити юридичному управління Луцькради звернутися із позовами у суд про заборону продовження будівельних робіт на вказаних об’єктах та примусове знесення незаконно збудованих конструкцій.

Нагадаємо, що поблизу Теремнівських ставків скандально відома підприємець Лариса Павлович будує новий багатоквартирний житловий будинок попри те, що міська рада не продовжила їй договір оренди на землю. 





 

Коментарі
17 Березня 2016, 22:54
павлік угомонись, дєєьель ти народний
18 Березня 2016, 22:22
Павло Данильчук, иди нах*й и не *би мозги никому .... жопу подотри своей бумагой !
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром