Суд відтермінував розгляд справи про смертельну ДТП

16 Березня 2016, 14:00
2910 Джерело: facebook.com/narodnyjkontrolvolyn

Луцький міськрайонний суд переніс розгляд справи про смертельну ДТП на Київському майдані, яка  сталася торік 12 грудня.

У середу, 16 березня, на засідання не змогли прийти адвокат підсудного Павла Клеця, який збив лучанина Михайла Гапича та батько загиблого хлопця. Тому наступне засідання відбудеться у вівторок, 29 березня, о 16:30, повідомляє «Народний Контроль. Волинь» у Facebook.

На суді були присутні активісти «Народного контролю», «Самооборони Волині», ЦК «Азов».

«Громадськість з самого початку контролює ведення судового слідства по одіозній справі, де Павло Клець збив на смерть наприкінці минулого року молодого хлопця на Київському майдані», – зазначає керівник «Народного контролю» Волині Павло Данильчук.

За його словами, є неофіційна інформація, що винуватець ДТП намагається різними шляхами «замяти» цю справу, щоб пом’якшити покарання за вбивство.

«Будемо контролювати хід слідства і надалі, а суддя має розуміти, що громадськість від нього чекає справедливого покарання», – заявив Павло Данильчук.

Нагадаємо, 2 лютого депутат Луцькради, керівник «Народного контролю» Павло Данильчук під час сесії озвучив запит по те, що Павло Клець продовжує без прав їздити містом. Він вимагав поліцію вжити заходів, аби «розібратися» із небезпечним водієм. 8 лютого прокуратура області відкрила кримінальне провадження і винуватцю ДТП таки вручили повідомлення про підозру.

До слова, Павла Клеця звинувачують у вчиненні злочину, передбаченого статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху під час керуванням транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром