У Луцьку розчистять чагарники біля дитячої залізниці

05 Грудня 2023, 17:39
У Луцьку розчистять чагарники біля дитячої залізниці 438
У Луцьку розчистять чагарники біля дитячої залізниці

У Луцьку та громаді розчистять чагарники та підріжуть гілля деяких дерев.

У грудні цього року видалять аварійні, сухостійні, самосійні дерева та порослі у водоохоронній зоні та прибережній захисній смузі річки Сапалаївка (від мосту на вулиці Щепкіна до мосту на вулиці Шопена). Про це йдеться на сайті Луцької міської ради. 

Це – територія поблизу Луцької дитячої залізниці, яку нещодавно передали у комунальну власність міста

Роботи проведе протягом зимового періоду 2023-2024 років комунальне підприємство «Парки та сквери Луцька».

Крім того, розчистять зарослі у селі Іванчиці (в районі господарського двору). Роботи заплановані для підтримання належного санітарно-екологічного стану, попередження поширення хвороб насаджень (омела) та збереження естетичного вигляду ботанічної пам'ятки природи місцевого значення «Липа звичайна». 

Читайте також: На Волині лікують 350-літню липу, яка належить до пам'яток природи

 

Окрім цього, розпочинаються роботи з проведення формувальних обрізок зелених насаджень та підрізки гілля, в тому числі для відкриття видимості дорожніх знаків, світлофорних об'єктів тощо. Такі роботи виконають на вулицях Селищній (від Героїв УПА до комунальних очисних споруд КП «Луцькводоканал»), Ковельській (виїзд з вулиці Садибної), Крилова та у сквері навпроти КЗ ЗСО «Луцький ліцей № 4 ім. Модеста Левицького», на вулиці Науковій та Мічуріна в селищі Рокині, вулиці Набережній в селі Великий Омеляник.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024