У Луцьку створять етичний кодекс ОСББ

15 Березня 2016, 16:52
2510

На зібранні Ради голів ОСББ міста Луцька вирішили створили міський Кодекс честі голів ОСББ.

Засідання Ради голів ОСББ міста відбулося у вівторок, 14 березня.

Як розповів голова Ради Роман Бондарук, у місті почастішали ситуації, коли окремі активісти ОСББ починають втручатися в роботу інших об’єднань, підмовляють змінити діючих голів, лобіюючи інтереси окремих осіб, які претендують стати на їх місце.  

«Нас стає більше. Є проблема, коли одні голови ОСББ приходять у будинки інших, наводять приклади поганої роботи. І «переманюють» це об’єднання до себе» - повідомив Бондарук.

Він додав, що вважає: такі випадки пов’язані з намаганням окремих голів ОСББ збагатитися. Адже, мовляв, чим більше будинків входить в ОСББ  тим більша зарплата у його керівника.

«Не варто ходити у чужі ОСББ і переманювати їх до себе. Краще піти у будинок, де ще ОСББ не створено, і взяти його «під свою опіку». Адже у Луцьку ще дуже багато таких багатоповерхівок, де немає ОСББ. А прийти «на все готове» і починати вносити деструктив – це на шкоду всім», - впевнений Бондарук.

«Ми не повинні між собою таким чином конкурувати, розповідаючи недоліки інших голів. Ми повинні конкурувати, створюючи щось краще», - додав він.

Як приклад Бондарук навів випадок, коли один з голів ОСББ на вулиці Карбишева робив некоректні дії стосовно іншого голови: «Голова ОСББ, що на Карбишева член «Народного Контролю». Він прийшов в одне ОСББ і почав паплюжити діючого голову ОСББ, щоб бути правителем цього будинку», розповів Бондарук.

Аби таких випадків не виникало під час зібрання голів вирішили створити Кодекс честі – своєрідну збірку правил взаємодії голів ОСББ.

Коментарі
15 Березня 2016, 19:12
кодекс честі, це що, по понятіям? На зуб хай клянуться. Пірати...
15 Березня 2016, 19:28
Якщо людина за всяку ціну вирішила збагатитись на чиїхось кістках, їй по фіг кодекс честі.
15 Березня 2016, 20:55
наркоконтроль це колишні МУСОРА .займаються рейдерством, гнати паскуд.
15 Березня 2016, 21:43
Шановні журналісти , а давайте зробимо в Вами пресконференцію , щоб Ви розуміли , все те , що ми говоримо - ну не пишіть несенітниці!!!! Не такі слова , не такі дії!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром