У Луцьку дружини загиблих захисників напишуть картини про історію їхнього кохання

29 Листопада 2023, 16:54
У Луцьку дружини загиблих захисників напишуть картини про історію їхнього кохання 621
У Луцьку дружини загиблих захисників напишуть картини про історію їхнього кохання

У Луцьку дружини полеглих військових писатимуть картини про власні історії кохання.

У суботу та неділю, 2 та 3 грудня, у Луцьку відбудеться перша серія арт-терапевтичних майстер-класів всеукраїнського проєкту «Жива. Справжні історії кохання». Про це інформують організатори.

Проєкт започаткували майже рік тому, аби допомогти дружинам загиблих на війні військовослужбовців віднайти внутрішній ресурс, жити та рухатись далі.

На Волині це другий майстер клас в рамках проекту, який реалізовує благодійний фонд «Сучасна Україна» у партнерстві з ідейною натхненницею Оленою Сокальською.

Минулого місяця картини творили у Нововолинську, але географія проєкту вже охопила майже усі регіони України. Роботи учасниць та їхні історії кохання двічі експонувались у виставкових залах Києва. На Волині виставку робіт планують у середині лютого.

Організатори запрошують жінок, які втратили своїх коханих на війні, у Луцьк, до майстерні Зоряни Рубан, професійної художниці, членкині Національної спілки художників УкраїниУ майстерні обіцяють створити затишну атмосферу для результативної роботи та теплого спілкування. Заняття триматиме по 3 години у суботу та неділю. Усі матеріали для творчого процесу надають організатори. Зголоситися можна за телефоном: 0955447017.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024