Лучанин знайшов у цукерках хробаки

15 Березня 2016, 14:49
4141 Джерело: facebook.com

На проспекті Волі, 1 в супермаркеті «Сільпо» купили коробку цукерок «Пташине молоко» київського виробника, в якій згодом виявили білі хробаки.

Про живий сюрприз написав у Facebook Андрій Білан.

«Купив орієнтовно 8 лютого цукерки «Пташине молоко» в магазині «Сільпо», що в ЦУМі. З того часу, як їх придбав, зберігав в холодильнику. Відкрили на днях до кави і тут бац – білі друзі-хробачки», – коментує він.

Виробник цукерків – ТЗОВ «Фоззі-фуд», місто Вишневе, Києво-Святошенського району.  

«Здавалось, строк дії не закінчився, але ж цукерки з м'ясом – це вже щось новеньке», – жартує лучанин.

Пише, що жалкує, що не зберіг чек.

Район.Луцьк звернувся по коментар у супермаркет «Сільпо». Керуючий магазину пообіцяв, що повернуть кошти або замінять товар, якщо покупець звернеться. Також попросять у нього вибачення.

«Переглянемо увесь залишок цукерок «Пташине молоко». Якщо справді таке виявлено, будемо писати у департамент якості, щоб продукцію тієї партії зняли з усієї мережі», – прокоментували у «Сільпо».  





Вчора в «Сільпо» була відкрита пачка. Мабуть, хтось дивився, чи красиві цукерки
Вчора в «Сільпо» була відкрита пачка. Мабуть, хтось дивився, чи красиві цукерки

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром