17 березня частина лучан може залишитися без теплопостачання

15 Березня 2016, 11:53
1724

Якщо ДКП «Луцьктепло» не підпише договору з «Захід ТЕГ» протягом двох днів, котельня на вулиці Карбишева припинить постачання тепла та води в оселі 33-го та 40-го районів.

Директор «Захід ТЕГ» Богдан Денисюк розповідає, що компанія вже півмісяця працює без будь-яких домовленостей з «Луцьктеплом». Тому якщо найближчим часом комунальне підприємство не підпише договору, «Захід ТЕГ» має намір застосувати певні санкції.

«Ситуація в тому, що вже протягом 15 днів ми надаємо послуги без будь-якого договору. По суті, на свій страх і ризик. Ми маємо тільки гарантійний лист від «Луцьктепло» (якщо його можна назвати гарантійним) про те, що договір буде підписаний і ми маємо право забирати газ і виготовляти теплову енергію. Але поки що від «Луцьктепло» підписаного договору ми не отримали», – розповів Богдан Денисюк.

Директор «Захід ТЕГ» зазначає, що припинити постачання тепла та гарячої води підприємство мало наміри уже вранці 15 березня. Проте, розуміючи складну ситуацію, вирішили дати «Луцьтеплу» ще трохи часу.

«Щоб дати час для підписання договору, ми відстрочили будь-які санкції до 9 години 17 березня», – зазначив Богдан Денисюк.

Директор теплоенергетичної групи розповідає, що своєю чергою «Захід ТЕГ» договори вже підписав та надіслав їх «Луцьктеплу». Окрім того, він каже, що не бачить причин не підписувати договори комунальним підприємством, адже вони не створять для нього додаткових проблем.

«Захід ТЕГ» надіслав на адресу «Луцьктепло» два договори – один по теплу, інший по воді. З нашого боку договори підписані і знаходяться безпосередньо у «Луцьктепла». Я не бачу підстав не підписувати договір. У ньому немає особливих умов, які могли б ставити у складне становище «Луцьктепло». В договір він не прив’язаний до нарощування чи не нарощування боргу. Він викладається з нульовою відміткою – буцімто у нас існує нульова заборгованість. З тією заборгованістю, що вже існує будемо розбиратися окремо», – зазначив Богдан Денисюк.

Нагадаємо, раніше керівництво «Захід ТЕГ» повідомляло, що якщо «Луцьтепло» не припинить нарощування боргу перед компанією, то з 1 травня котельню на вулиці Карбишева закриють, а працівників звільнять.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром