У Луцьку реалізовують проєкт «Безпек(л)а»: в чому його суть

27 Листопада 2023, 16:43
У Луцьку відбувся основний захід соціального проєкту «Безпек(л)а» 496
У Луцьку відбувся основний захід соціального проєкту «Безпек(л)а»

У Луцьку відбувся основний захід соціального проєкту «Безпек(л)а».

Подія пройшла 27 листопада, в приміщенні Волинської торгово-промислової палати. Проєкт присвячений протидії та запобіганню домашньому насильству шляхом поширення одного з алгоритмів, що здатний покращити життя тих, хто перебуває у скрутній ситуації. Про це йдеться на сайті Луцькради. 

До участі в основному заході проєкту «Безпек(л)а» організатори запросили представників закладів краси, що працюють у Луцькій територіальній громаді – студій, перукарень, салонів. Вважається, що вони є саме тими людьми, які можуть донести інформацію про проєкт до своїх клієнток, які зазвичай їм довіряють і дуже часто розповідають про проблеми у сім’ї.

Під час зустрічі присутні ознайомилися з безпековою інформацією, аби мати уявлення, що робити у кризових ситуаціях. Почули розповідь про психологічні аспекти проблеми від кейс-менеджерів мобільної бригади соціально-психологічного супроводу. 

Після цього відбулася панельна дискусія на тему протидії домашньому насильству від суб’єктів взаємодії – психологів, юристів, представників правоохоронних органів. На завершення учасники заходу отримали на заклади краси коробки з безпечними візитками та іншу  інформаційну продукцію. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024