40-й район: мешканці йдуть до мера з вимогою зупинити роботи в парку

14 Березня 2016, 21:23
4784 Джерело: board.lutsk.ua

Городяни навідаються до міської ради, щоб вимагати у міського голови призупинення передчасних робіт біля зеленої зони на Конякіна-Гордіюк.

Ініціативні жителі мікрорайону разом із депутатами округу Юрієм Безпятком та Аллою Надточій зібралися увечері 14 березня для того, щоб домовитися, як діятимуть у випадку продовження забудови, яку вважають незаконною.

Обговорення ініціювали після того, як на стадіоні біля парку на Конякіна-Гордіюк почала працювати спецтехніка. Цього разу мешканцям вдалося заблокувати проведення робіт. Блокувати будівництво до того часу, поки не буде затверджений проект, жителі готові й надалі, проте планують вдатися й до більш серйозних мір.

У вівторок, 15 березня, ініціативна група запланувала звернутися до міського голови Миколи Романюка із вимогою призупинити роботи до затвердження точного плану забудови.  

Якщо забудовник продовжуватиме роботи, жителі мікрорайону планують блокувати в’їзд на територію стадіону та перекривати проїжджу частину біля міської ради.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Березня 2016, 11:24
Самопоміч працює в своєму стилі..Ми з Вами але ми проти вас.То ми в коаліції міськради то ми збираєм політичні бонуси на надуманій проблемі.Для врегулювання законості є ЗАКОН.який і визнасає що незаконо...Окрім того якщо хтось з родичів чи близьких людей ініціаторів почне приватне будівництво ...то всім треба бігти його зупиняти...Бо ми самі вирішуєм що він немає права забудови!!!??)))Прийняв рішення.Заборонити Безпятку та Надточній хотити в міськраду бо я вважаю їх дії незаконими!!??)))Смішно..так само роблять і вони...
15 Березня 2016, 15:12
Задовбали вжк ті активісти трущобні!
15 Березня 2016, 19:21
хотити, вжк - рівень
16 Березня 2016, 16:15
Непрофесіоналізм у всьому... <br/><br/>Забудовнику: якщо потрібно таки пропхнути будівництво в парку, то можна хоча б найняти ботів здатних писати грамотно?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром