«Волинь» зіграє черговий «матч життя» проти «Миколаєва»

17 Квітня 2018, 16:48
З поверненням до складу Олега Герасимюка (у центрі) команда почала вигравати. Продовжить? 2265 Джерело: ФК «Волинь»
З поверненням до складу Олега Герасимюка (у центрі) команда почала вигравати. Продовжить?

Луцькі футболісти готуються до гри, у якій вперше у сезоні можуть здобути третю перемогу поспіль в рамках чемпіонату України.

У середу, 18 квітня, на рідному стадіоні «Авангард» червоно-білі прийматимуть десяту команду чемпіонату – МФК «Миколаїв». Гра розпочнеться о 14:00 та стане однією з тих, які відкриватимуть 28-й тур, всі матчі якого відбудуться протягом одного дня.

Читайте також: З гостей – з перемогою: «Волинь» виходить із зони вильоту

Попри високу сходинку в турнірній таблиці, суперники попереду «Волині» лише на сім очок (що при цьому є серйозною відстанню за сім турів до завершення першості). До минулої п’ятниці «Миколаїв» був єдиною командою, якій наші футболісти не програли на виїзді цього сезону. Тоді суперники обмінялися голами в другому таймі, а наприкінці зустрічі «червоно-білі» повинні були виривати потрібну «вікторію», якби Олег Марчук та Назарій Нич реалізували свої гольові можливості.

Цього разу команди вийдуть одна проти одної в оновлених складах. Якщо «Волинь» взимку взагалі влаштувала справжню кадрову революцію, то «Миколаїв» також провів своєрідну ротацію на декількох позиціях основного складу. Новачки «корабелів» уже дають результат – у попередньому поєдинку проти харківського «Геліоса» новий голкіпер наших гостей Єгор Попович відстояв «на нуль», при цьому відбивши пенальті, а Ігор Семенина забив єдиний та вирішальний гол у тій зустрічі.

«Волинь» також пережила процес «реанімації» після невдач, уперше в сезоні здобувши дві поспіль перемоги. А п’ятнична «вікторія» над «Оболонню-Броваром» стала для лучан ще й першою гостьовою у сезоні. Цікаво, що приніс її захисник Павло Гордійчук, який навряд чи виходив би на поле, якби не застуда Валерія Болденкова. Що ж, тепер головному тренерові нашого клубу доведеться добряче «поламати голову» над вибором захисників, адже Гордійчук декілька днів тому був найкращим на полі.

Історично «Волинь» не зовсім вдало грає проти «Миколаєва», хоча у роки незалежності у відносинах між командами вражаюча рівність – 7 перемог «Волині», 7 нічиїх та 7 перемог «Миколаєва». Перевага луцького клубу лише по різниці голів – 23:17. Зазвичай результат проти «корабелів» наша команда здобуває вдома, тому й зараз недарма можна сподіватися на рідний «Авангард» – у гостьових поєдинках суперники набрали лише 9 очок із своїх 34. А зважаючи на подальший календар («Інгулець», «Геліос», «Колос», «Полтава») завтрашній поєдинок буде для нашого клубу черговою «битвою за життя» у Першій лізі чемпіонату України.

Турнірна таблиця Першої ліги після 27-го туру
Турнірна таблиця Першої ліги після 27-го туру

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром