Даньшина: люди щодня приймають «грязьові» ванни по дорозі додому

14 Березня 2016, 16:09
2310 Джерело: nkontrol.org.ua

Дошками, камінцями та бордюрами – саме так мешканці вулиці Даньшина щодня повертаються до своїх домівок.

Вони скаржаться – ремонт прибудинкової території не проводився вже протягом довгого часу, а звернення до міської влади щодо вирішення проблеми результатів не дають. Про це пише ГО «Народний контроль».

 «Здебільшого мешканці будинку ходять гуляти на стадіон, у парк, бо в нашому дворі можна хіба «грязьові» ванни приймати», – описує ситуацію мешканець будинку на вулиці Даньшина, 1 Віталій.

Коли востаннє  ремонтували територію,  ніхто з тутешніх мешканців вже й не пам’ятає.

«Лише одного разу зробили ремонт під’їзду, сходів. До того мешканці здавали гроші, а ЖЕК лише виділив майстрів», – говорить лучанин пан Борис.

У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли – у перелік для капітального ремонту дворова територія на Даньшина не внесена. Однак це ще можна змінити.

«Потрібно не менше мільйона гривень, аби підремонтувати двори, які не увійшли в перелік, затверджений на міській сесії. Ми вже обговорили це питання з міським головою, ведемо перемовини з депутатами, щоб вони винесли  пропозицію про ці кошти при розподілі бюджету», – розповів директор Департаменту ЖКГ Луцька Іван Кубіцький.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром