Центр: директор фірми, що будуватиме підземку, розповів, якою буде площа

14 Березня 2016, 16:19
2603 Джерело: volynnews.com

Директор ТОВ «Магніт» Сергій Волик розповів, яким стане Театральний майдан після створення підземного переходу.

Він зазначив, що у мережі Youtube без їхнього дозволу розмістили відео, на якому зображена неправдива інформація про реконструкцію Театрального майдану.

«Це відео вводить в оману людей. Варіант того, що там зображено, відхилено. А відео інтернетом гуляєю. Ролик розмістило проектне бюро, яке нам розробляло одну з концепцій. Вони без нашого дозволу розмістили його на своїй приватній сторінці. Воно пішло гуляти по соцмережах», – розповів Сергій Волик.

Також він наголосив, що на площі жодних надбудов не буде.

«Після реконструкції пішохідних переходів з підземним торговим центром площа залишиться такою, якою вона є зараз. Ніяких надбудов на площі не буде. Основною умовою конкурсу було те, щоб на площі не було жодних надбудов. Площа лишається такою, як вона є, з газонами і з деревами», – прокоментував Сергій Волик.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Березня 2016, 00:03
дозволить Луцк сплюндрувати.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром