Луцькрада придбала і передала військовим позашляховик Nissan

18 Листопада 2023, 17:35
Луцькрада придбала і передала військовим позашляховик Nissan 573
Луцькрада придбала і передала військовим позашляховик Nissan

Автомобіль передали 18 листопада військовим 4-ї бригади оперативного реагування Нацгвардії. Йдеться про дизельний Nissan.

Таку техніку просили представники вищезгаданого формування кілька тижнів тому, однак нагода забрати її випала тільки зараз. Місію виконав боєць з позивним «Чайка», який проходив реабілітацію після поранення у луцькому шпиталі. Про це йдеться на сайті ради.

Чоловік каже, на фронті машини – то розхідний матеріал. Вони попадають під обстріли, підриваються, виходять з ладу через надмірну експлуатацію. Тому потреба у надійному транспорті у «гарячих точках» є завжди. Головна умова: техніка має бути обслужена і повнопривідна, позаяк з дорогами там, де йде війна, велика проблема. Їх просто не існує.

Тому позашляховик їде на Лиманський напрямок технічно справним, має камуфляжне фарбування і майже нову гуму. Гроші на його купівлю зібрали працівники Луцької міської ради та її структурних підрозділів.

До речі, з часу повномасштабного вторгнення, муніципалітет посприяв військовим вже шістьма десятками автомобілів. Їх придбали з одноденного щомісячного заробітку його працівників, котрі добровільно збирають гроші, аби пришвидшити українську перемогу.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024