У День пам’яті жертв голодоморів в Gosti запланували провести зірковий концерт – аукціон

20 Листопада 2023, 20:43
У День пам’яті жертв голодоморів в Gosti запланували провести зірковий концерт – аукціон 791
У День пам’яті жертв голодоморів в Gosti запланували провести зірковий концерт – аукціон

У Gosti grill&forest (Брище), у День пам’яті жертв голодоморів (щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада), організовують зірковий концерт – аукціон «Плюс Плюс». 

Організатори в анонсі зазначають, що «подія несе в собі глибокий воєнний підтекст та має на меті підтримку наших воїнів на передовій». Відбудеться вона 25 листопада. 

А День пам’яті жертв голодоморів цього року якраз припадає на 25 листопада. Традиційно в цей день о 16:00 оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку», в рамках якої всі охочі несуть свічки до пам'ятників жертвам. В акції також можна взяти участь, запаливши свічку у своєму вікні.

В цей загальнонаціональний траурний день в Україні, як правило, не проводять розважальні заходи.

Організаторами зіркового концерту є волонтерська організація OFF ROAD VOLUNTEERS та Благодійний Фонд «Незламна нація». Вони підготували аукціон лотів та трофеїв, зібраних на передовій, і виступи українських артистів:

  • Polina Dashkova
  • Dima PROKOPOV
  • Максим Бородін
  • SESTRA
  • PTASHKIN
  • 100лиця

Ведучим аукціону буде Андрій Джеджула, який, як обіцяють організатори, «допоможе зробити цей захід незабутнім та заохотить вас підтримати благодійну мету».

«Придбавши квиток, ви робите вагомий внесок у забезпечення потреб наших військових, зокрема 100-ї окремої бригади територіальної оборони», – зазначили в повідомленні організатори.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024