40-й район: почали роботи на стадіоні в парку

14 Березня 2016, 15:16
4528 Джерело: board.lutsk.ua

У парковій зоні вулиць Конякіна і Гордіюк на стадіоні працює спецтехніка.

«Почалося знищення парку, стадіону Конякіна-Гордіюк», – прокоментував користувач Oli фотографії на форумі «Луцька дошка».  

Директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш у коментарі Район.Луцьк зауважив, що проект парку, який нещодавно оприлюднили, досі знаходиться на обговоренні. Про роботи, які нині розпочали на території, керівнику підприємства нічого невідомо.

Те, що на стадіоні уже почала діяти спецтехніка, підтвердила депутат міськради Алла Надточій. Вона зазначила, що проведення робіт базується на старому плані забудови. Зараз небайдужі мешканці блокують роботу забудовника.

Нагадаємо, торік у грудні 34 депутати міської ради підтримали проект рішення «Про визначення меж парку на вулиці Конякіна–Гордіюк».

Біля зони зелених насаджень планували збудувати чотири багатоповерхівки, облаштувати міні-футбольне поле, велодоріжки та інші елементи благоустрою. Проте роботу гальмує протест мешканців мікрорайону. Вони впевнені, що забудова знищить зелену зону. Представник від компанії забудовника «Луцький домобудівельний комбінат» Алла Бондарчук запевнила, що з громадськістю попередньо проводили обговорення, а уся документація розроблена згідно закону і має усі дозволи. Крім того, для забудови необхідно ліквідувати лише невелику частину дерев.

Під час робочої зустрічі, 25 січня, перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що забудова ділянки передбачена у генеральному плані, тому не залежно від того, хто саме будуватиме на території, це все одно відбудеться.





1


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Березня 2016, 01:52
Нах стадіони, ебашим дома
15 Березня 2016, 15:13
Ебашим оленів
17 Березня 2016, 14:31
Скотиняки! Дерева ріжуть! Вила їм в сраку!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром