Луцьк запросили на престижну міжнародну тусовку

14 Березня 2016, 16:41
1895

Представників Луцька запросили на другий Європейський конгрес місцевого самоврядування, який пройде у польському Кракові 5-6 квітня.  

Про це йдеться у листі, надісланому з Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ на ім’я міського голови.

Як ідеться в листі, представників Луцька запрошують на Конгрес у зв’язку з тим, що місто стало одним з переможців минулорічного конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», який проводило Мінрегіонрозвитку.  

Тоді у номінації «Енергозбереження та енергоефективність» друге місце посіла «Програма відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на 2013-2017 роки». ЇЇ автор –  депутат  міської ради 6-го скликання, голова Ради голів ОСББ міста Луцька Роман Бондарук.

 

Довідка. Другий Європейський Конгрес Місцевого Самоврядування організовує  Інститут Східноєвропейських Досліджень. Як повідомляють організатори, він стане платформою для обміну поглядами, а також місцем зустрічей лідерів місцевого самоврядування і регіональних еліт з представниками державних адміністрацій, громадськими організаціями і представниками бізнесу.

Місія конгресу - побудова корисної атмосфери і кращих умов співпраці між країнами Центральної Європи і регіонами. До участь у дискусіях Конгресу запрошуються особи, котрі належать до грона міжнародних експертів і авторитетів.

Гасло конгресу: «Сучасне самоврядування – мешканці, співпраця, інновації»

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром