Шептицького: вночі чоловік випав з вікна на четвертому поверсі

16 Квітня 2018, 11:59
Чоловік випав з вікна 8034
Чоловік випав з вікна

Посеред ночі в обласному центрі Волині з вікна багатоповерхівки з невстановленої поки причини випав чоловік.

Про це повідомила у Facebook прес-служба патрульних.

У ніч на понеділок, 16 квітня, правоохоронці отримали інформацію про те, що на вулиці Митрополита Андрія Шептицького у Луцьку травмована людина потребує допомоги.

Екіпаж патрульних, який прибув на місце виклику, виявив практично роздягненого чоловіка, який лежав на землі, з рота в нього йшла кров. За інформацією людей, які викликали патрульних, потерпілий, ймовірно, випав з вікна на четвертому поверсі.

За словами інспекторів, вони відразу викликали «швидку», оскільки потерпілий був у важкому стані, в нього були проблеми з диханням, говорити він був не в змозі.

Нині 37-річний чоловік перебуває у реанімації, лікарі виявили в нього внутрішню кровотечу, забій головного мозку і числені переломи. Йому зробили операцію, але до тями поки не прийшов.

Деталі інциденту з'ясовують правоохоронці: слідчі розпочали кримінальне провадження щодо завдання потерпілому тяжких ушкоджень з необережності.

Нагадаємо, місяць тому також з вікна четвертого поверху багатоповерхівки на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів випала людина.

Потерпілий у «швидкій»
Потерпілий у «швидкій»

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром