Ведмеді фотогенічніші за красунь: журналіст-фотограф шукає моделей у звіринці

14 Березня 2016, 11:00
1965 Джерело: nmj.com.ua

Луцький журналіст-фотограф Сергій Олешкевич влаштував фотосесію ведмедю і вважає, що він поводить себе розкутіше перед камерою, аніж дівчата, які хочуть бути схожими на зірок.

У зоокуточку живе дуже «фотографічний» ведмідь. Клишоногий зовсім не «тушується» перед камерою. Волохату модель помітив журналіст-фотограф Сергій Олешкевич, про що й написав у своєму блозі.

«Ведмідь спочатку перебував біля дальньої стінки вольєру, а потім підійшов аж до самого фотографа. Мабуть, його привабив звук затвору камери, або ж він у минулому житті був фотомоделлю», - йдеться у дописі.

Схоже на те, що фотографу до вподоби розкутість ведмедя.  Щодо жінок, які не вміють бути перед камерою самі собою, зазначив так:

«Що означає вийти на фото? Можна сказати, що людина вважає, що вона вийшла, коли сама ж собі відповідає певним стандартам. «О! Тут я вийшла схожа на Катрін Деньов, Демі Мур, Софі Марсо (вставити ім’я будь-якого секс-символу), значить, я вийшла на фотографії. Бажання відповідати еталону – одна з причин, чому людина може вважати себе нефотогенічною. Ну нема в людини ямочок на щічках, як в улюбленого актора. Але це не означає, що її не можна гарно сфотографувати».
 













 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром