Молоді: п’яна мати з місячною дитиною заснула посеред двору

14 Березня 2016, 10:11
3060

На проспекті Молоді п’яна молода жінка заснула під лавкою, у той час, коли поруч у колясці спала її дитина.

Поліцейським про це повідомили близько 5:00 години ранку 13 березня, написали патрульні у Facebook.

Поліцію викликали небайдужі громадяни, які проходили мимо, вони ж колихали дитину, яка спочатку плакала, а згодом втихомирилась.

Патрульні розбудили жінку, вона були з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Розповіла, що в колясці її син, якому 29 днів. Під коляскою була недопита пляшка горілки, деякі дитячі речі.

Патрульні викликали швидку, яка доставила жінку з малям у дитячу лікарню. Оглянувши хлопчика, спеціалісти зазначили, що він здоровий. Врятувало те, що добре закутаний, адже надворі тоді було 0 градусів. Єдине, що останній раз мати годувала його близько 24 години, тож був голодний, з того часу вони й перебували на вулиці, тобто більше 5 годин.

Жінка зателефонувала своєму співмешканцю, який приїхав і спочатку був невдоволений, що в лікарні поруч з нею перебувають ще й поліцейські. У результаті вони написали відмову від госпіталізації дитини.

Далі жінка, співмешканець і дитя відправились додому на проспект Молоді пішки, відмовившись від допомоги патрульних, які пропонували завезти їх. Поліцейські все ж супроводили їх до домівки, адже потім мали доставити жінку ще в наркодиспансер. У квартиру прийшла мати співмешканця, яка була шокована цією ситуацією та плакала. Саме вона залишилась з хлопчиком, коли патрульні повезли жінку зі співмешканцем на освідування. Перевірка на пристрої драгер показала 1.62 проміле алкоголю в її крові. 

За інформацією, 25-річна жінка вже не вперше напивається. Того вечора зі співмешканцем перебували в гостях. Коли прийшов час іти додому, вона не схотіла покидати гостей і ще залишилась. Очевидно, будучи в стані алкогольного сп’яніння, просто не дійшла додому, заснувши на вулиці недалеко від дому.

Усі матеріали справи патрульні передали в чергову частину міськвідділу. У ситуації розбиратимуться і соціальні служби.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром