Безробітним лучанам запропонували службу у морській піхоті

09 Листопада 2023, 14:34
Для безробітних громадян організували онлайн-зустріч 864
Для безробітних громадян організували онлайн-зустріч

Для безробітних громадян, які перебувають на обліку в Луцькій філії Волинського обласного центру зайнятості, організували онлайн-зустріч з представниками Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Упродовж заходу представник Центр комплектування інформував присутніх про переваги військової служби за контрактом. Всі охочі служити в морській піхоті Військово-Морських Сил Збройних Сил України за контрактом отримують не лише достойне грошове забезпечення, а й певні переваги. Про це йдеться на сайті Луцькради.

Зокрема, це можливість отримати виплату одноразової грошової допомоги при укладенні контракту. Для військовослужбовців передбачено повноцінне речове та продовольче забезпечення, безоплатне медичне обслуговування та можливість отримати безкоштовно вищу освіту. Ознайомили учасників і з основними вимогами до посад, пільгами і гарантіями для військовослужбовців рядового, сержантського, офіцерського складу за контрактом.

Підсумовуючи надану в ході заходу інформацію, фахівчиня служби зайнятості зазначила, що військова служба за контрактом допоможе вирішити питання працевлаштування з достойним рівнем оплати праці.

За детальною інформацією щодо проходження військової служби за контрактом в лавах морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних сил України, телефонуйте до Луцької філії ВОЦЗ за номером 044 244 94 70 (безкоштовно зі стаціонарних або за тарифами ваших мобільних операторів).

Читайте також: Понад дві тисячі волинських роботодавців скористалися послугами рекрутингу у 2023 році

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024