Лесі Українки: невідомі покрали квіти з клумб

14 Квітня 2018, 09:17
Ці квіти нещодавно вкрали 6865
Ці квіти нещодавно вкрали

У Луцьку невідомі покрали та поламали квіти на клумбах по вулиці Лесі Українки.

Про це Район. Луцьк повідомили працівники магазинів «Рюкзачок» та «Оптика», поблизу яких розташовані клумби.

Вони розповідають, що нещодавно до власників та працівників магазинів, що знаходяться на вулиці Лесі Українки, звернулася влада міста з проханням взяти участь у створенні святкової атмосфери у місті. Окрім святкового оформлення фасадів та вітрин, працівники деяких магазинів висадили весняні квіти на клумбах поблизу.

Однак, через декілька днів частина квітів зникла. Продавчиня Валентина розповідає, що невідомі вирвали шість із дванадцяти рослин, а ще одну зламали.

«Цікаво, що покрали саме маргаритки. І у сусідки, і в нас. Братики залишили», - дивується продавчиня Олена.

Продавці розповідають, що на місці вкрадених вже висадили інші квіти. Додають, що таке трапляється не вперше. Минулого літа клумби теж нищили.

«Часто ми думаємо, що хтось прийде і зробить усе за нас. Але знаходяться люди, які замість того, щоб милуватися, тільки нищать», - резюмує Валентина.

Клумба з квітами до знищення виглядала так
Клумба з квітами до знищення виглядала так

А ось це вже досаджені квіти
А ось це вже досаджені квіти

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром