Мер похвалився ремонтами у місті

12 Березня 2016, 17:14
2394 Джерело: facebook.com

Міський голова Микола Романюк розповів, що департамент житлово-комунального господарства активно приступив до ремонтних робіт на вулицях.

Про перебіг ремонтних робіт він написав у Facebook.

Мости і шляхопроводи багато років капітально не ремонтувалися і знаходяться у незадовільному стані. У попередні роки відремонтовано шляхопровід на проспекті Соборності, мости на вулицях Карпенка-Карого та через річку Стир на Шопена. Нині тривають роботи капітального характеру на шляхопроводах на вулицях Рівненській та Гордіюк. Виконавець робіт – ТзОВ «РБП ТРАНС-МОСТ».

Тривають ремонтні роботи і з влаштування тротуару на проспекті Молоді. Роботи виконують працівники ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Також капітальний ремонт триває на зупинці громадського транспорту з улаштуванням заїзної кишені на вулиці Словацького.

Проводять ремонтні роботи й на вулиці Волинській, відрізку дороги на вулиці Ветеранів (в районі Державного архіву Волинської області).

Розпочато роботи з влаштування щебеневого покриття на вулицях Симиренка, Воровського, Садовій, Балківській, Князів Острозьких, Дарвіна та Християнській. Роботи виконують працівники ТзОВ «Луцька ДПМК».

Виконані роботи з будівництва мереж зовнішнього освітлення на вулиці Новочерчицькій – встановлено 38 світильників та 20 залізобетонних опор, замінено кабельну лінію протяжністю 1,5 км. На алеї між проспектом Президента Грушевського та вулицею Гулака-Артемовського – встановлено 7 металевих опор із світильниками, замінено кабельну лінію протяжністю 0,159 км. Виконавець робіт – КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло».

Зараз ведуться підготовчі роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення на меморіальному комплексі «Вічна Слава», на вулиці Глушець (від майдану Братський міст до вулиці Паркової), на проспект Волі (від вулиці Винниченка до вулиці Паркової).

Найближчим часом планується розпочати роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення на пішохідних переходах: проспект Волі, 1; перехрестя проспект. Волі – вулиця Паркова; вулиця Івана Огієнка (історичний факультет); вулиця Шопена (Меморіальний комплекс «Вічна Слава»); вулиця Шопена, 10, 16, 20. Виконавець робіт – КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло».











 

Коментарі
12 Березня 2016, 20:55
Просимо зробити ремонт в дворі. Будинку 40 років , хоть чуть чуть асфальту положіть.
12 Березня 2016, 21:42
Дуже добре, що планується ремонт вулиці Волі. Від Київського майдану аж до педколеджу - біля центральної вулиці міста, там, де має бути тротуар,такі ями, що можна поламати ноги. І влітку, і зимою. Латками - покладена бруківка біля торговельних установ. Дорогі чиновники! Пройдіться пішки вказаним маршрутом і прийміть рішення про ремонт!
13 Березня 2016, 17:51
Потрібно хвалитись якістю ремонтів,а не кількістю. Що з того, що поклали асфальт? На ньому після дощу 2 дні стоять калюжі.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром