Переселенці у Луцьку просять вирішити їхнє питання з житлом

13 Квітня 2018, 21:00
Люди хочуть мати ключі від власних домівок 3043 Джерело: lviv.vgorode.ua
Люди хочуть мати ключі від власних домівок

Житлове питання зібрались вирішувати наші внутрішньо-переміщені співгромадяни з Криму та Сходу України.

За круглий стіл запросили самих переселенців, представників громадських організацій, будівельних компаній, міських та обласних депутатів. Проте, останні, до слова, не прийшли. 

На зустрічі з'ясувалось, що більшість людей, які переїхали на Волинь, зокрема, в обласний центр своїх домівок не мають. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Зважаючи на таку ситуацію, люди об'єднались у громадську організацію «Переселенці Криму та Донбасу» і хочуть запропонувати місцевій владі будівництво або ж реконструкцію певних приміщень під соціальне житло. Керівник ГО Аза Голощапова розповіла про цю ідею більше.

Ігор Дильов - керівник асоціації «Бізнес Волинь» схвально поставився до того, що люди об'єднались та наголошує: щоб щось отримати,  до луцької влади потрібно стукатись голосніше.

Внутрішньо-переміщені особи не єдині у Луцьку, які потребують підтримки. Проте, влада мала б уважніше поставитись до проблеми людей, які не з власної волі втратили рідну домівку та повністю змінили оточення. Натомість, у Луцьку немає жодної програми, у якій йшлося б про допомогу цій категорії.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром