Лучанам розповіли, чому модно бути ІТ-шником

12 Березня 2016, 15:19
5379

Більш як 70% ІТ-спеціалістів вважають свою професію престижною, проте висока зарплата аж ніяк не єдина її перевага.

Комп’ютерна академія «ШАГ» продовжує розповідати лучанам, чому краще покинути все і піти працювати у сферу інформаційних технологій. День відкритих дверей у навчальному закладі провели викладачі академії у суботу, 12 березня.

Рекламний менеджер комп’ютерної академії «ШАГ» Ірина Присяжнюк розповіла про вісім найзатребуваніших професій майбутнього. Найцікавіші з них – архітектор віртуальних світів, майнер криптовалют, спеціаліст із геймфікації, телемедик та інші.

Основними перевагами ІТ-професії є висока заробітна плата, можливість працювати віддалено та вибирати вигідні умови праці.

Комп’ютерна академія «ШАГ» є володарем великої кількості міжнародних статусів, які дозволяють навчати студентів на високому рівні. Серед них – статус CISKO NETWORKING AKADEMY, MIKROSOFT IT AKADEMY, статус авторизованого навчального центру AUTODESK та інші.

Окрім того, «ШАГ» – засновник міжнародного ІТ-чемпіонату «Золотий байт», у якому щороку бере участь понад 10 тисяч студентів. Учасники мають змогу отримати грошову винагороду, яка може стати початковим капіталом на шляху до успіху в професії.

Ірина Присяжнюк
Ірина Присяжнюк

Завідувач навчальної частини Олена Римчук розповіла, що основними напрямами освіти в академії є комп’ютерна графіка і дизайн, розробка програмного забезпечення та мережеві технології і системне адміністрування. Навчання на цих спеціальностях триває 2,5 року. Щоб вступити на такі спеціальності, потрібно пройти співбесіду щодо користування ПК та показати свої знання з основ програмування.

Окрім того, проводять набір на річне навчання за спеціальностями розробка, просувають WEB-проекти, розроблюють мобільних додатків під Andoroid.

У комп’ютерній академії мають можливість навчатися також діти віком від 9 років. Вони отримують базові знання з основ програмування, інформаційних технологій, комп’ютерної графіки і дизайну.

Олена Римчук
Олена Римчук

Про переваги та перспективи кожної спеціальності розповіли завідувач кафедри програмного забезпечення Наталія Слюсаревська, завідувач кафедри комп’ютерної графіки і дизайну Анастасія Юшкова і завідувач кафедри мережевих технологій та системного адміністрування Олександр Лінчук.

Спеціалісти зазначають,що робота в ІТ-сфері завжди буде актуальна та затребувана. Головне – бажання вчитися та наполегливість. Великою перевагою ІТ-сфери є те, що спеціаліст сам може формувати заробітну плату – брати стільки замовлень, скільки вважає за потрібне або ж відмовлятися від пропозицій.

Комп’ютерна академія «ШАГ» знаходиться на вулиці Бойка, 1. Деталі та умови навчання можна уточнити телефоном (095) 609-58-38, (097) 114-52-50.

1
Наталія Слюсаревська
Наталія Слюсаревська

1
Анастасія Юшкова
Анастасія Юшкова

1
Олександр Лінчук
Олександр Лінчук





























 

Коментарі
12 Березня 2016, 17:55
О! Анастасія Володимирівна!!!!! Я в неї вчуся! Кльоово!
12 Березня 2016, 20:00
Хороший заклад!Ціни кусючі, але хлопцю подобається вчитися
12 Березня 2016, 23:13
Лічно мені майстер клас по вебу не лайк не лайк. Хоча один ваш студент вже колишній казав шо вчитися можна еслі мозгі на місці.вже краще ніж лнту та вну
13 Березня 2016, 12:40
хожу в малу академию. подобаэцця.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром