Патрульна поліція вимагає у журналістів спростувати неправдиве повідомлення

12 Березня 2016, 10:14
1631

У луцькому сегменті Facebook активно обговорюють новину, яку опублікувало інтернет-видання «Інформаційне агентство Волинські новини».

В публікації вказано, що нібито працівники патрульної поліції Луцька проігнорували порушення, яке скоїв водій позашляховика під час руху проспектом Перемоги. Зокрема, машина розвернулася у забороненому місці та перетнула подвійну суцільну смугу, пише Волинське агентство розслідувань.

Однак користувачі Facebook з‘ясували, що у тому місці немає суцільної смуги. Згодом виявилося, що авто на відео не використовує патрульна поліція. Цією машиною пересуваються працівники міськвідділу або облуправління Національної поліції.

До слова, на відео нема й самого факту розвороту. Хоча подальший розвиток подій дає підстави вважати, що авто таки здійснило розворот у забороненому місці.

Однак користувачів соцмереж обурило те, що безпідставно звинуватили патрульну поліцію.

«Тут головна проблема не в порушенні. А в тому, що Волинські новини у своїй незрозумілій кампанії проти патрульних дійшли до стадії, коли беруть факт, чіпляють до нього патрульних, ще приправляють якоюсь вигадкою і роблять з них грішників. Це перехід межі.

У чергового наїзду ВН на патрульних є два недоліки. Перший: це не патрульні, бо в авто нема бортового номера. Це швидше за все авто облуправління або міськвідділу. Другий: там нема подвійної смуги», – пише головний редактор ВАРу Анатолій Котлюк.

А прес-секретар патрульних Ольга Бузулук попросила видання спростувати інформацію.

«Шановні колеги, трохи прикро, що дехто з вас щось публікує, не звертаючись по коментар. І вже не вперше. Розумію, що можна повважати за потрібне не звертатись, ваше право. Але в цьому випадку це реально наїзд. За збігом обставин, він почався після 12 лютого. До того ж все було нормально… Мені все одно всі ці обрАзи, впливи та ігри, я просто за те, щоб інформація подавалась об’єктивно і неупереджено. Незалежно від форми власності. Це – не машина патрульної поліції. Прошу розмістити спростування», – написала вона.

 

Коментарі
13 Березня 2016, 10:34
А цей "великий знавець" редактор Толік Котлюк Правила дорожнього руху хоч знає, що береться коментувати...
13 Березня 2016, 10:41
Патрульний поліцейський з Києва попався на їзді п'яним за кермом таксі в Житомирі<br/>Зранку 12 березня поліцейські за орієнтуванням про п'яного за кермом зупинили таксі. Водієм був патрульний поліцейський із Києва. «Чоловік від проходження огляду на стан алкосп'яніння, незважаючи на видимі ознаки, відмовився як через алкотестер, так і в медзакладі. Окрім того, поведінка його була не гідною працівника патрульної поліції. На патрульного склали два адмінпротоколи за 126 та 1 30 статтями.<br/>І що це тоже треба спростовувати?????
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром