Юнаків, які грабували і розбійничали у Луцьку, затримали у Львові

12 Квітня 2018, 16:27
3039

Двох юнаків, причетних до розбійних нападів та пограбувань в обласному центрі Волині, правоохоронці зловили у сусідній області.

Про це повідомив сектор комунікації Нацполіції на сайті ГУНП.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 2 січня цього року двоє 18-річних хлопців пограбували продуктовий магазин на вулиці Ветеранів у Луцьку. Як зафіксували камери спостереження, юнаки зайшли до торгівельного закладу, пирснули в обличчя продавцеві з балончика сльозогонним газом, після чого, погрожуючи йому пістолетом, забрали з каси готівку у розмірі близько 5 тисяч гривень. Крім того, один з грабіжників заволодів пляшкою коньяку і солодощами з торгівельного залу.

До того ж, слідчі встановили причетність молодих злочинців ще до двох розбійних нападів та пограбування у Луцьку. Зокрема, правоохоронці інкримінують їм епізод, який стався у листопаді 2016 року, коли хлопці-розбійники пограбували ще один продуктовий магазин в обласному центрі, погрожуючи життю продавця ножем.

Правоохоронцям вдалося затримати зловмисників у сусідньому Львові.

Нині обом підозрюваним інкримінують скоєння важких злочинів – розбою та пограбування. Якщо суд визнає волинян винними, їм погрожує від семи до дванадцяти років за ґратами. Нині юнаки перебувають під вартою.

Читайте також: У Луцьку затримали 18-річного серійного злодія

Грабіжники попали на запис
Грабіжники попали на запис

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром