Центр: розігнали стихійний ринок квітів

20 Липня 2015, 11:47
5443

Територію в центрі міста на проспекті Волі між магазинами "Перлина" і "Пано" очистили від стихійного ринку квітів. Сталось це о 5.30 ранку.

І хоч торговці квітами запевняли раніше, що прибирають територію, де продають, однак під час демонтажу незаконних конструкцій (зонтів, ваз, стільців) муніципали виявили, що там - купи бруду, сміття, гнилого й зів'ялого листя.

"Дана територія є тротуаром і не призначена для стихійної торгівлі. За заявами продавців квітів їм було надано час до 20.07 для самовільного демонтажу встановлених конструкцій (зонтів, ваз, стільців та столів), проте не усі виконали дані вимоги", - написали муніципали у facebook.

"Жодна особа, що здійснювала торгівлю на пр. Волі "домашніми" квітами, не сплачувала податків, плати за використання землі та не відшкодовувала прибирання території тощо. Квітникарі здійснили пошкодження паркану та основи під паркан за вказаною адресою, приковуючи ланцюгами щоденно конструкції. Також, горе-торговцями було здійснено пошкодження у сквері твердого покриття (торговці не придумали нічого розумнішого, як розібрати частину бруківки та попідмощувати зонтики для рівноваги)", - йдеться на сторінці муніципальної дружини.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром