У Луцьку на вірність українському народові присягнули прикордонники-новобранці

24 Жовтня 2023, 17:47
Прикордонники-новобранці склали присягу 954
Прикордонники-новобранці склали присягу

У Луцьку військовослужбовці, призвані на службу до прикордонного відомства, склали присягу на вірність Україні.

Перед бойовими товаришами прикордонники присягнули сумлінно і чесно виконувати службові обов’язки та ніколи не зрадити українському народові. Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону. 

У строю серед новобранців – Дмитро Смоленський. Чоловік за освітою юрист, має 18 років юридичного стажу. Працював викладачем кримінології, останні п’ять років займався адвокатською діяльністю. Нині ж вирішив доєднатися до прикордонників, аби боронити кордони рідної землі. Для Дмитра це вже друга присяга, перша була адвокатська.

«Між ними є дещо спільне, зокрема в частині дотримання і виконання Конституції та законів України. Присяга адвокатська покликана забезпечувати, реалізовувати й захищати права і свободи громадян, військова  – захищати Батьківщину та її народ. Я прийняв однозначне рішення про те, що маю долучитися до загальної справи захисту своєї країни та бути причетним до нашої Перемоги!», – каже Дмитро.

Громадян запрошують також доєднатися до лав Держприкордонслужби та нагадують, що триває набір на військову службу за контрактом і по мобілізації у прикордонні підрозділи Волинського загону. Усіх охочих просять звертатися до відділу комплектування телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08:00 до 17:00) або за адресою: Луцьк, вулиця Стрілецька, 6.

 

   

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024