33 квартал: будівництво другого поверху у фітнес-центрі призупинили

20 Липня 2015, 12:33
4540

На проспекті Молоді, 10, у прибудованому до багатоповерхівки фітнес-центрі, призупинили будівництво другого поверху, який закриває вікна жителям будинку.

Очільник ОСББ «Вікторія Луцьк 1» на Молоді,10 Петро Бойко розповів, що будівництво не відбувається. Однак йому невідомо, на який термін роботи припинили.

«Чого далі не будують, я не знаю. Власниця фітнес-центру й надалі відмовляється шукати з мешканцями компроміс. Бере у нас воду, бо зараз робить ремонт всередині в будівлі, і не платить за неї. Я припускаю, що роботи припинили до того часу, поки вона не виготовить металеві крокви. І потім продовжать роботи», - голова ОСББ Петро Бойко.

Як раніше повідомляв "Район.Луцьк", фундамент для будівництва фітнес-центру власниця Алла Мальцева заклала два роки тому. Вона побудувала заклад і тепер добудовує другий поверх, який закриває вікна мешканцям багатоповерхівки на Молоді, 10. З цього приводу збиралися і комісії міськради, намагався вирішити питання депутат від округу Аскольд Пекарський. Але врегулювати його так наразі і не вдалося. 

 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром