«Драма в СНУ» завершилась перемогою «Старого Луцька»

11 Квітня 2018, 09:37
Гравці «Старого Луцька» після драматичної перемоги над «Тернополем» 2471
Гравці «Старого Луцька» після драматичної перемоги над «Тернополем»

Підопічні Володимира Журжія виграли третій матч серії з «Тернополем-ТНЕУ» та вийшли до наступного раунду плей-офф Першої ліги.

Доволі несподівано у звітній парі колективів протистояння перетворилося на справжній трилер. У першому матчі серії гравці «Старого Луцька» почували себе досить комфортно, забезпечивши відповідну перевагу на табло – 91:82. Утім, в Тернополі через два дні сталося якесь «сонячне затемнення», адже суперники просто розгромили луцьких баскетболістів – 99:72. Тому третього пасхального дня команди змагалися у вирішальному матчі серії.

У першій половині гри лучанам вдавалося тримати опонентів на відстані. Більш-менш вдала гра під щитами, підкріплена своєчасними влучними дальніми спробами, потроху збільшувала перевагу над «Тернополем». При цьому яскраво вираженого лідера у складі «Старого Луцька» на майданчику виділити було нереально – ніби по черзі моменти вирішували Едуард Федчук, Петро Глушко, Олег Салтовець, Володимир Коцько та інші. А сирена на перерву зафіксувала комфортну перевагу господарів майданчика – 43:30.

У другій половині гри тернополяни активізувалися, більш вдало грали в атаці та постійно змушували помилятися суперників. Переломним моментом зустрічі для гостей могла стати середина четвертої чверті, коли вони нарешті порівнялися з підопічними Володимира Журжія в рахунку – 67:67. Утім, своє вагоме слово сказали дві поспіль «трьохи» від Дмитра Швагринського та Петра Глушка. Після цього лучани зуміли зберегти перевагу, витримати нервову кінцівку та у драматичному протистоянні святкувати успіх – 83:79.

Після матчу головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій виглядав виснаженим. Утім, навіть після такого баскетбольного «трилера» доведеться швидко включатися у робочий режим – у чвертьфіналі Першої ліги на нашу команду чекає кропивницький «Золотий Вік-2», який у ролі «андердога» пройшов харківський «Універбаскет»…

Читайте також: Баскетболісти СНУ виграли західний дивізіон всеукраїнської студліги

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром