Лучан дратують заліплені рекламою вікна маршруток

10 Квітня 2018, 15:40
Перфорована плівка на вікні маршрутки 5015
Перфорована плівка на вікні маршрутки

Мешканка обласного центру Волині висловила своє переконання у тому, що вікна маршруток не мають бути заклеєними рекламою.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала 10 квітня Мая Голуб.

Лучанка зазначила, що у багатьох луцьких маршрутках замість того, щоб оглядати вулиці міста, пасажири вимушені розглядати «ось це» – зворотній бік перфорованої плівки, яку рекламники ліплять на вікна маршруток.

«Можна було б їхати в маршрутці й дивитись на центр міста, побачити замок Любарта здалеку, але ж ні. Вікно заліплене. Не видно нічого!», – написала вона. 

Вона додала, що місцевим мешканцям легше хоча б тому, що вони, як правило, вже добре вивчили свій маршрут. А от що робити гостям міста, поцікавилась лучанка? Напевне, їм доведеться відслідковувати своє місцезнаходження за допомогою GPS або ж просити про допомогу інших пасажирів.

«Навіщо взагалі розміщувати рекламу там, де не треба? Краще дивитись у вікно, що не заліплене рекламою», – переконана вона

Нагадаємо, минулого року лучанин написав петицію, у якій вимагав заборонити заклеювати рекламою вікна громадського транспорту, втім, лучани її не підтримали.

У коментарях користувачі соцмережі зауважили, що дивитись через таку сітку – дуже дискомфортно для очей. Хоча дехто припустив, що таку плівку клеять навмисно, щоб пасажири тренували зір – і агресію.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром