Військові журналісти презентували книгу про зону проведення АТО

10 Березня 2016, 21:40
1872 Джерело: loda.gov.ua

У книзі «Вклоняємось доземно українському солдату» розповідають про трагічні події на Сході України та людей, які захищають Україну в часи війни.

Презентація відбулася у четвер, 10 березня – пише Громадське.Волинь.

До книги увійшла збірка матеріалів про перебування у зоні АТО військових журналістів Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

«Хочу із задоволенням презентувати вам плід спільної роботи редакційного колективу військової газети, газети Міністерства оборони України «Народна армія» Рівно рік тому ми випустили перший том. Події 2015-го року. Трагічні, героїчні, увійшли сюди. Основними, центральними фігурами є люди, які захищають Україну на Сході, Донбасі, Луганщині. Це кадрові офіцери та солдати Збройних сил України, це мобілізовані хлопці, які ще вчора працювали на цивільних посадах, але знаючи, що Україна перебуває в небезпеці, відставили свої буденні справи і приступили до виконання почесного військового обов’язку. Тут є розповіді про героїв з Волині», – зазначив співавтор книги, офіцер Регіонального Медіа-центру міністерства оборони України Володимир Скоростецький.

«Хочу сказати, що книга користується неймовірно великою популярністю. До нас телефонують, і, як недивно, телефонують із Східних областей України, просять передати їм книги. Проте 3400 примірників – це мізер по відношенню до того, що повинно бути сьогодні надруковано. Повинно бути три мільйони, можливо десять мільйонів. Щоб в кожній сільській та шкільній бібліотеці була. Для того, щоб діти читали і бачили, хто зберіг їхній спокій», – додав керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром