Карбишева: котельню можуть закрити

10 Березня 2016, 16:02
2425

Через заборгованість «Луцькпепла» перед «Захід ТЕГ» котельню на вулиці Карбишева можуть закрити, а працівників звільнити.

Про це стало відомо на засіданні тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» у четвер, 10 березня.

Керівник компанії «Захід ТЕГ» Богдан Денисюк розповів, що компанія готова піти на компроміс з ДКП «Луцьктепло». «Захід ТЕГ» не вимагає негайно погасити борг, його виплату можна відтермінувати. Проте подальше нарощування заборгованості призведе до того, що котельню закриють і частина лучан залишиться без гарячої води.

«З 1 травня всі працівники будуть звільнені. Причина – ми не маємо за рахунок чого продовжити діяльність цього підприємства. Готуємо мешканців міста до того, що коли заборгованість буде нарощуватися, то ми готові зупинити котельню», – розповів Богдан Денисюк.

Виконувач обов’язків начальника ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, що за тиждень підприємство намагатиметься зробити розрахунки, побачити реальну картину та дати відповідь «Захід ТЕГ».

«Щоб ми не тримали місто в заручниках, дайте нам тиждень обдивитися, у якому ми світі. Я просто не бачу картини, не бачу платежів. Думаю, ми зможемо закрити борги перед «Вольньгазом» і «Волиньобленерго»», – розповіла Валентина Малютіна.

На комісії депутати вирішили, що питання потрібно обговорити з міським головою Миколою Романюком, адже конфлікт між «Луцьктепло» і «Захід ТЕГ» потрібно вирішувати.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024