Луцькі волонтерки зібрали 88 тисяч гривень для українських військових

13 Жовтня 2023, 10:42
За словами організаторів, продаючи гільзу, вони хочуть нагадати людям про те, що наразі ще продовжується війна 625
За словами організаторів, продаючи гільзу, вони хочуть нагадати людям про те, що наразі ще продовжується війна

Луцькі волонтерки влаштували благодійний ярмарок, аби назбирати кошти на потреби військовослужбовців.

 

 

Захід відбувся 5 жовтня у Центральному парку Лесі Українки. Про це пише ВСН.

«Крім основного аукціону, на якому ми продаємо розписані Наталією Саваш гільзи за “донат”, влаштовано бульбашкове шоу, майстеркласи для діток, запрошено аніматорів. Наші майстрині приготували шашлик, бограч, сосиски в тісті, картоплю та солодощі», – розповідає волонтерка Тетяна Смірнова.

 

За словами організаторів, продаючи гільзу, вони хочуть нагадати людям про те, що наразі ще продовжується війна і військові потребують нашої допомоги.

На заході представили закривавлені каски та бронежилети поранених військових з Волині, аби наочно показати, якою ціною відвойовують кожен клаптик української землі.

«Це вже наш четвертий ярмарок подібного масштабу. У нас дуже міцна та організована команда "дідових внучок”. Ми працюємо на добровільній основі, просто згуртовані небайдужі люди. Люди не повинні стояти осторонь, адже йде повномасштабна війна, і ми маємо стати тилом для наших хлопців», – зауважує організаторка заходу Наталія Жовнірук.

 

На ярмарку вдалося зібрати 88 тисяч гривень на медикаменти та паливо для військових.

Крім того, волонтерки вже за декілька днів після проведеного ярмарку розпочали новий збір для військових. Цього разу кошти використають для купівлі буржуйок. 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024