За скільки в Луцьку можна купити квартиру в будинках старого житлового фонду

09 Квітня 2018, 09:58
Клієнти цікавляться житловими багатоквартирними будинками, розташованими поряд з транспортним сполученням і соціальною інфраструктурою 4410 Джерело: http://uapress.info
Клієнти цікавляться житловими багатоквартирними будинками, розташованими поряд з транспортним сполученням і соціальною інфраструктурою

Купити однокімнатну квартиру в центрі Луцька можна в середньому за 14-15 тисяч доларів.

Про це повідомляє портал Domik.ua.

Купівельна зацікавленість в Луцьку орієнтована на об'єкти з лічильниками енергоресурсів і автономним опаленням. Клієнти цікавляться житловими багатоквартирними будинками, розташованими поряд з транспортним сполученням і соціальною інфраструктурою. Близько 60% потенційних покупців орієнтуються на віддаленість житлового об'єкта від місця роботи.

Власники нерухомості готові торгуватись. Розмір знижки становить 2-4% від вартості квартири. Якщо ціна на житло відповідає ринковій, експозиція протягнеться на декілька місяців. Коли ж вартість житлового об'єкта перевищує ринкову в декілька разів, його можуть купити через півроку з початку продажів.

Купити однокімнатну квартиру в центрі Луцька можна в середньому за 14-15 тисяч доларів, а трьохімнатні квартири на околиці – за 16-20 тисяч доларів.

Найбільшою популярністю серед покупців користуються квартири в житлвих багатоквартирних будинках, розташованих на центральних вулицях міста – В'ячеслава Чорновола та Лесі Українки.

Інфогрфіка
Інфогрфіка

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром