На посаду директора ЛПЕ пропонують екс-керівника

10 Березня 2016, 15:38
2243

Працівники Луцького підприємства електротранспорту ініціювали депутатам звернення, в якому просять повернути на посаду директора ЛПЕ Володимира Пуца.

Про це під час тимчасової контрольної комісії, яка має перевіряти діяльність ЛПЕ, у четвер, 10 березня, розповів депутат Луцькради від УКРОПу та голова комісії Ігор Поліщук.

«Звернення від колективу підписало близько 200 працівників. При тому, що всього працюючих десь 450», - зазначив обранець громади.

За словами Ігоря Поліщука, зараз оголошений конкурс на посаду керівника підприємства і, на його думку, конкурс оголошений під конкретну людину, а саме під Ігоря Грицюка, який виконує обов’язки директора.

«Зауважу такий цікавий факт. Зараз оголосили конкурс на посаду директора ЛПЕ і серед вимог стажу керівної роботи – 3 роки. При цьому оголосили конкурс на посаду директора КП «Луцьксвітло». Там вимоги до стажу роботи 5 років. Згідно наказу мінсоцполітики на керівника такого підприємства як ЛПЕ досвід роботи не може бути менше 5 років».

В Ігоря Грицюка якраз назбиралося три роки керівного стажу, проте він зазначив, що не подавав свою кандидатуру на конкурс. Депутат Євген Ткачук, який, до слова, не є членом комісії, а працює у комісії на добровільних засадах, порадив тимчасовому керівнику таки взяти участь у конкурсі.

Тим часом Ігор Поліщук зауважив, що як голова комісії підтримує колектив у бажанні повернути на посаду директора Володимира Пуца.

До слова, за останні роки на ЛПЕ помінялося 5 керівників.

Коментарі
10 Березня 2016, 18:54
Повернення В. Пуца при умові, що він поверне підприємству 40тисяч гривень, які підприємством витрачено на ремонт розбитої службової машини цим екс-керівником. До речі в не службовий час, а при поїздці у приватних справах. Та іше багато "досягнень" було на підприємстьві під час керівництва Пуца В. В. Всі перерахувати, то не вистачить декількох сторінок.
10 Березня 2016, 23:40
Хто тобі платить за такий недолугий і брехливий коментар? Тьфу! Оце тільки кілька рядків на брехню і знайшлось! Нічого, дасть Бог, прийде Пуц до нас, то нарешті настане лад в ЛПЕ і брехливим мордам не буде місця в нашому колективі.
11 Березня 2016, 10:46
Це тобі хтось платить за піар Пуца. Про його "подвиги" на ЛПЕ можуть розповісти багато людей
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром