Вулиці Рогова та Гірна потонули у смітті

10 Березня 2016, 14:48
2561

Територія особливого свинства знаходиться в районі вулиці Львівської. Місцеві мешканці змушені щодня вдихати сморід сміття.

Численні звернення до комунальників результату не дали, тому люди покликали активістів, пише ГО «Народний контроль» у Facebook.

Жителі вулиць Гірна та Рогова ніби забуті комунальниками. Їхні подвір’я та прилегла територія стали смітником загального користування, - каже місцева мешканка Тетяна.

«Територія навколо будинку настільки захаращена, що тут завелися навіть плазуни», - розповідає пані Галина.

Люди хочуть, щоб смітники перенесли або хоча б обгородили. Адже не можуть дати ради незваним гостям, які експлуатують їхні контейнери.

«Коли я зверталася в департамент ЖКГ до заступника начальника управління, він мені сказав: «Якщо ви бачите, що привозять з інших територій, то ставайте і не пускайте». О це така відповідь», - обурюється пані Надія.

Керівництво департаменту ЖКГ запевнило активістів, що вирішать проблему зі сміттєвим безладом.

«До червня до липня місяця, плануємо встановити огородження отаке як ми ставимо. І навести там порядок. Там дійсно є проблема. Доручення по даному факту я вже «Спекомунтрансу» дав, щоб вони навели там порядок», - пообіцяв заступник директора департаменту ЖГК Луцька Микола Осіюк.

Нагадаємо, Район.Луцьк уже писав про проблему на цій вулиці: у закинутій будівлі безхатьки зробили собі нічліжку.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром