У Луцьку активна молодь може долучитися до Молодіжної ради

09 Жовтня 2023, 17:10
Фото ілюстративне 546
Фото ілюстративне

У Луцькій міській територіальній громаді шукають активну молодь, що бажає долучитися до команди Молодіжної ради Луцької міської територіальної громади. 

Молодіжна рада – постійно діючий колегіальний консультативно-дорадчий орган при Луцькій міській раді, покликаний залучати молодь до формування та реалізації молодіжної політики у Луцькій міській територіальній громаді. Про це інформує пресслужба Департаменту молоді та спорту. 

Основною метою діяльності Молодіжної ради буде сприяння взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді Луцької міської територіальної громади, узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства. Для ефективної та повноцінної роботи Молодіжної ради потрібно, аби до її складу увійшли ініціативні представники молоді Луцької міської територіальної громади.

Саме тому департамент молоді та спорту Луцької міської ради оголошує конкурсний відбір кандидатів до складу Молодіжної ради. 

«Якщо тобі від 14 до 35 років, ти активний, відвідуєш чи/та організовуєш молодіжні заходи, тобі не байдуже формування та впровадження молодіжної політики у Луцькій міській територіальній громаді, хочеш впливати на прийняття рішень у цій сфері, бути частиною змін та створювати своє майбутнє, тоді тобі до нас», – йдеться у повідомленні.

 Щоб подати свою кандидатуру до складу Молодіжної ради, потрібно до  30 жовтня 2023 року (останній день прийому заявок) заповнити гугл-анкету за посиланням.

У разі бажання особистої подачі документів формуляр анкети також можна отримати в Департаменті молоді та спорту Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, 21, кабінет 205). Графік прийому: понеділок-четвер 08:30-17:30, пʼятниця 08:30-16:15, перерва 13:00-13:45.

Читайте такожМолодь Луцька та Торчина виграла гроші на реалізацію соціальних проєктів

 

 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024