Луцький двір: під вікнами галасують нетверезі компанії, а діти гуляють біля смітників

10 Березня 2016, 09:46
2441

У дворі на вулиці В'ячеслава Чорновола, 6 діти вимушені гуляти просто біля контейнерів для сміття та нетверезих компаній.

Мешканці будинку розповідають, що самостійно облаштували подвір'я, для того, щоб там могли гуляти діти. Для цього вони складалися грошима, близько 200 гривень з квартири. Стверджують, що кошти на облаштування двору давали навіть ті, у кого немає малечі. На жаль, через те, що двір облаштували  комфортно, мешканці вимушені терпіти нові незручності.

«Ми сподівалися, що на вулиці буде затишно. Хотіли, щоб під вікнами завжди лунав дитячий сміх. Однак зараз вечорами там збираються лише нетверезі підлітки, які постійно галасують», – розповідає мешканка будинку Лариса.

Зі слів мешканців, підлітки у стані алкогольного сп'яніння вилазять з ногами на лавки і залишають на них брудні сліди. Окрім того, вони розкидають сміття на подвір'ї.

«Ми з ними сваримося, а вони далі роблять те саме», – розповідає молода мама Юлія.

Жителі будинку кажуть, що на подвір'ї завжди багато сміття. Контейнери встановили просто біля дитячого майданчика. Місцевий ЖКП не звернув уваги на скарги. Хоч на деякий час сміттєві баки й забрали, проте їх дуже швидко повернули назад. Тому зараз діти гуляють просто біля сміття.

До  речі, до баків невідомі принесли старий диван, який, за словами мешканців, лежить там уже понад місяць. Служба з вивозу сміття забирає непотріб із контейнерів, однак конструкцію біля них ігнорує.

Мешканці кажуть, що у дворі завжди багато машин. Інколи залишити автівку немає де, тому вони хочуть розширити територію для паркування.











 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
10 Березня 2016, 22:24
Пане Романюк.Зважте на думку жильців
10 Березня 2016, 22:37
За що ми платимо за утримання будинку,коли у дворі такий безлад.Приберіть смітники від дітей!!!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром