Гойдалки для мрій, спонтанні бесіди і тренажери для собак: які громадські ініціативи розглядала координаційна рада

07 Квітня 2018, 03:17
Собака перескакує через колесо 1909 Джерело: Твоє Місто
Собака перескакує через колесо

Координаційна рада розглядала громадські ініціативи лучан. Серед таких і проведення заходів військово-патріотичного виховання на День захисника України 14 жовтня. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Хочуть встановити лучани поблизу РАГСу і тренажери для собак. А саме бар’єри різної висоти, гірки, кільця, які допоможуть тваринам розвинути вправність та спритність. Серед оригінальних ініціатив і розвиток електромобільної інфраструктури міста.

Не забули лучани і про історичні традиції міста. Зокрема, подали ініціативу «Луцькі витязі». Мова йде про серію трьох заходів в мікрорайонах міста, під час яких будуть проведені майстер-класи і змагання з сучасного мечевого бою серед школярів, студентів і активних жителів мікрорайонів. Бюджет ідеї - 50 тис.грн. Їх хочуть витратити на закупівлю спортивного інвентарю.

Не всі підтримала, але розглянула координаційна рада 33 громадські ініціативи, тепер черга за лучанами. Адже саме вони повинні обрати переможців. Нагадаємо, згідно з умовами конкурсу, частка коштів з бюджету міста має не перевищувати 50 тисяч гривень на один проект. Решту необхідної суми (якщо вартість вища) ініціатори мають віднайти самі.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024