Лучан кличуть на «AC/DC Tribute Show» до пивного клубу

06 Квітня 2018, 15:36
Єдиний в Україні офіційний триб'ют легендарних «AC/DC» 2383
Єдиний в Україні офіційний триб'ют легендарних «AC/DC»

«AS/DS» – київський проект, унікальний тим, що це перший і єдиний в Україні офіційний триб'ют легендарних «AC/DC».

Найвищий рівень виконання «класики жанру» українцями підтверджений наявністю сертифіката на право виконання творів самих «мастодонтів хард-року». Музиканти допоможуть молодому поколінню взнати, що таке – справжній рок, а фанам австралійців «зі стажем» дозволять зануритись в атмосферу молодості і драйву!

Можна сміливо сказати: ці хлопці, як ніхто інший, знають, що таке «дорога в пекло». На їхніх концертах ти відчуваєш себе частинкою легенди. Київські рокери чудово вміють передати ту неймовірну енергетику легендарного гурту, яку потрібно швидше відчути і протанцювати, ніж описувати словами. 

За три роки хлопці відіграли більше трьох сотень шоу, отримали офіційний дозвіл на використання творів групи «AC/DC» від компанії «Українська музика/ Universal», але найважливішим і найбільш визначальним став весняний період 2013 року: кияни стали першим і досі єдиним триб'ютом у світі, який за 39 днів дав 30 концертів по містах України, Білорусі та Казахстану.

А 12 квітня, о 20:00, «AS/DS» дасть концерт у Луцьку! Квитки на «AC/DC Tribute Show» можна придбати у пивному клубі «Карабас-Барабас», що на вулиці Винниченка, 4, а замовити столики – за телефоном 066 600 4002.

Деталі дізнавайтесь за посиланням: тиц!

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром