На благодійному заході у Чарукові зібрали 86 тисяч гривень на ЗСУ

02 Жовтня 2023, 17:32
На благодійному заході у Чарукові зібрали 86 тисяч гривень на ЗСУ 1203
На благодійному заході у Чарукові зібрали 86 тисяч гривень на ЗСУ

З нагоди Дня захисників і захисниць України 1 жовтня у селі Чаруків на подвір’ї ліцею відбувся благодійний мистецький захід на підтримку військових «Козацькому роду нема переводу».

Благодійна акція зібрала чимало жителів і гостей Городищенської громади задля спільної мети. Разом вдалося зібрати 86 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті Городищенської громади.

Голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк, староста Чаруківського округу Світлана Крищук і настоятель місцевого храму отець Ігор виступили зі святковими промовами. Волонтерка Лариса Новосад, керівниця  БФ «Старе місто Луцьк» подарувала Чаруківському ліцею прапор із підписами українських захисників із передової.

У рамках заходу діяв благодійний ярмарок, де відвідувачі мали можливість придбати різноманітні смаколики та вироби ручної роботи місцевих майстрів. Для ярмаркового асортименту господині та господарі приготували різноманітну випічку та страви української кухні на вогнищі.

Впродовж акції працювала дитяча зона з творчою сім’єю Яницьких, які з квітня 2022 року вимушено переселилися з донецького міста Курахове в Чаруків.

Також присутні мали нагоду сфотографуватися біля тематично оформленої фотозони та зазнімкуватися із художником Володимиром Яницьким біля виставки його картин.

Музичний супровід на заході забезпечували місцеві аматори, гості зі Шклиня і Жабча, ансамбль народної музики Сенкевичівської мистецької школи.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024