Мешканки Луцької громади безкоштовно пройшли курси з кондитерської майстерності

28 Вересня 2023, 14:44
Навчання кондитерок 828
Навчання кондитерок

Жительки Луцької громади отримали сертифікати про проходження курсів кондитерської майстерності.

Можливість пройти ці курси безкоштовно жінки отримали завдяки проєкту «ВОНА хаб. Луцьк», який реалізовує Фонд народонаселення ООН в Україні (UNFPA) за фінансової підтримки Бюро USAID з питань гуманітарної допомоги (USAID's Bureau for Humanitarian Assistance). Про це інформують організатори.

Навчання проходило за авторською програмою Світлани Скопюк на базі кондитерської майстерні «Світ десертів Dolce Story».

Усі отримані знання жінки одразу відпрацювали на практиці.

Протягом курсу вони опановували техніки приготування різних десертів, вивчали види тіста та начинок, як правильно обирати якісні продукти та інвентар.

Окрім того, Світлана Скопюк розкрила всі секрети та тонкощі приготування таких десертів як макаруни, чизкейки, кекси, зефір, пташине молоко, медові рулети та міні бенто-тортики.

На врученні сертифікатів начальниця управління соціальних служб та сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан привітала випускниць із тим, що вони уже зробили перший крок до фінансової незалежності та відкриття власної справи.

Довідково. Проєкт «ВОНА хаб» – це кар'єрний хаб для жінок, які постраждали від домашнього насильства та\або опинились у складних життєвих обставинах (інвалідність, ВПО, дружини захисників, тривале безробіття тощо). У хабі жінки можуть отримати психологічну допомогу, кар'єрне консультування (профорієнтування, допомога у складанні резюме та проходження співбесіди). Окрім цього, на постійній основі, у хабі проходять освітні тренінги для покращення економічної спроможності жінок. Проєкт реалізовується за співпраці з благодійними організаціями «Благодійний фонд «СИНЕРГІЯ ДІЇ» та «Благодійний фонд «Butterfly».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024