Волинська «Солідарність» назвала кандидатів на перемогу в Торчинській ОТГ

05 Квітня 2018, 15:34
«Солідарність» будує ефективну команду 3848
«Солідарність» будує ефективну команду

Волинь – за крок до проведення виборів у Торчинській об’єднаній територіальній громаді Луцького району.

Днями відбулися збори Волинської обласної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» за участі голови Волинської ТОП Романа Романюка, керівника Луцької районної організації Партії Олександра Тарасюка, членів Партії, кандидатів у депутати місцевої ради та на посаду селищного голови Торчинської ОТГ.

Учасники зборів одноголосно визначилися з кандидатом, якого партія підтримуватиме у виборчій гонці на посаду голови Торчинської селищної громади. Так, заручившись підтримкою «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на вибори йде чинний селищний голова Юрій Михайлович Кревський.

Юрій Кревський – достойний кандидат із великим управлінським досвідом, мудрий господарник із професійним підходом до справ, відкритий до спілкування з громадою та готовий продовжувати працювати над вирішенням її нагальних проблем. Це людина, яка здатна вивести громаду на якісно вищий рівень життя.

Для побудови єдиної дієвої команди «Солідарність» висунула дев’ять кандидатів у депутати та висловила підтримку семи кандидатам-самовисуванцям. Ці люди – поважні громадяни, авторитетні господарники, які спільними силами міцної команди виведуть Торчинську об’єднану громаду на якісно вищий рівень життя.

Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вірить в успіх своїх кандидатів під час виборчої гонки, в їх перемогу та прогресивну діяльність на благо громади після обрання на відповідні посади!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром