У «Ласці» просять грошей з обласного бюджету

09 Березня 2016, 13:38
1689

Директор комунального підприємства «Ласка» звернулася в обласну раду  з проханням допомогти профінансувати будівництво  притулку для тварин.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 4 березня.

За словами Дани Новарчук, оскільки згідно із постановою Кабінету Міністрів  від 28 грудня 2011 року № 1359, будівництво притулків  віднесено до природоохоронного заходу, а отже, їх фінансують з екологічних фондів.

«В Міністерстві екології та природних ресурсів готові профінансувати наш захід за умови співфінансуваня з обласного фонду», – повідомила директорка КП «Ласка».

Натомість у члени комісії зауважили, що «екологічні» кошти уже розподілені. Проте депутати, які представляли Ківерці, рекомендували виділити 50 тисяч гривень із програми «Екологія 2016-2020» на водовідведення у селищі Цумані. Загалом у програму закладено 515 тисяч гривень.

«За що ми дуже вдячні, адже саме такої суми не вистачало, щоб підключити закуплену трансформаторну підстанцію до КП «Ласка» згідно із проектом», – сказала Дана Новарчук.  

У комісії пообіцяли повернуться до цього питання в липні при перерозподілі коштів.
 
Нагадаємо, більш як гектар території собачого притулку обгородять у кінці квітня.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром