У Луцьку дворічна дівчинка зачинилася в автомобілі

23 Вересня 2023, 22:49
У Луцьку дворічна дівчинка зачинилася в автомобілі 763
У Луцьку дворічна дівчинка зачинилася в автомобілі

У Луцьку дворічна дитина опинилася сама у зачиненому автомобілі. 

Інцидент трапився 23 вересня в обідню пору на проспекті Волі у Луцьку. За адресою вирушили патрульні поліцейські, яких викликала схвильована мама дівчинки, разом з ними прибули й рятувальники. Про це інформує пресслужба патрульних.

На місці вони й справді виявили розгублену матір. Жінка повідомила, що поки садила свою 2-річну донечку в автокрісло, кинула ключі від машини на переднє сидіння. Коли ж закрила задні дверцята, спрацював центральний замок, і всі двері заблокувалися.

Мати не змогла самотужки відчинити автомобіль, тож покликала на допомогу екстрені служби. Спочатку в поліцейських виникла ідея розбити вікно, однак побоюючись, що таким чином можна зашкодити дитяті та ще більше його налякати, було знайдене інше рішення.

Патрульним вдалося знайти майстра, який надає послуги з виготовлення і встановлення автомобільних замків. Той прибув вже за 10 хвилин і визволив маленьку громадянку з пастки.

«На щастя, все обійшлося невеликим переляком, але від таких випадків не застрахований ніхто. Тож, нехай ця історія стане для вас уроком, а якщо вам буде потрібна наша допомога — ви завжди можете звернутися на лінію 102», – кажуть правоохоронці.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024